Ovo je recept koji možete naći na svakom pakovanju naših korica. Uz jednu malo promenu jer smo u ovom receptu dodali maline.
Ovo je recept koji možete naći na svakom pakovanju naših korica. Uz jednu malo promenu jer smo u ovom receptu dodali maline.
Ukus torte je blag i osvežavajući, i naša je preporuka da korice probate prvo sa ovim filom. Za pripremu fila i filovanje torte vam treba 15 minuta.
250 g – malina
500g – kisele pavlake
150g – šećer u prahu
500ml – sletke pavlake
1 pakovanje mojih korica
1. U posudi umešati kiselu pavlaku i šećer u prahu.
2. U drugoj posudi umutite oko 400ml slatke pavlake, oko 100ml pavlake ostavite sa strane da bi kasnije dodali. Ovo kasnije dodavanje slatke pavlake ima za cilj da da kremastu strukturu fila.
3. U umućenu slatku pavlaku dodajte već pripremljenju kiselu pavlaku sa šećerom u prahu. Blago umutite mikserom da se lepo sjedini.
4. Dodajte ostatak slatke pavlake i ručno umešajte dok ne dobijete kremastu strukturu fila.
5. Nafilujte tortu
Ostaje još 6. najvažniji korak. Okupite porodicu i prijatelje i poslužite tortu.
PRIJATNO
Sva prava zadržava Slatki Studio Medea
