Ovo je recept koji možete naći na svakom pakovanju naših korica. Uz jednu malo promenu jer smo u ovom receptu dodali maline.

Ukus torte je blag i osvežavajući, i naša je preporuka da korice probate prvo sa ovim filom. Za pripremu fila i filovanje torte vam treba 15 minuta.

Potrebni sastojci

250 g – malina

500g – kisele pavlake

150g – šećer u prahu

500ml – sletke pavlake

1 pakovanje mojih korica

Priprema

1. U posudi umešati kiselu pavlaku i šećer u prahu.

2. U drugoj posudi umutite oko 400ml slatke pavlake, oko 100ml pavlake ostavite sa strane da bi kasnije dodali. Ovo kasnije dodavanje slatke pavlake ima za cilj da da kremastu strukturu fila.

3. U umućenu slatku pavlaku dodajte već pripremljenju kiselu pavlaku sa šećerom u prahu. Blago umutite mikserom da se lepo sjedini.

4. Dodajte ostatak slatke pavlake i ručno umešajte dok ne dobijete kremastu strukturu fila.

5. Nafilujte tortu

Ostaje još 6. najvažniji korak. Okupite porodicu i prijatelje i poslužite tortu.

PRIJATNO

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *